Registrujte se do věrnostního programu SANTINI+ ještě dnes a získejte extra slevu až 10% na vaše nákupy! 💙

Festivalové líčení v pěti krocích

Léto je tady a s ním i čas festivalů! Chcete-li zazářit na letních hudebních akcích bez obav o svou pleť, máme pro vás perfektní návod. Poradíme vám, jak se správně nalíčit a vytvořit úžasný festivalový look s použitím hypoalergenních produktů, které jsou šetrné i k citlivé pokožce. Pokud si lámete hlavu, jak se hezky nalíčit a přitom nedráždit svou citlivou pleť, právě jste našli odpověď! Bell kosmetika vám otevírá dveře k dokonalému festivalovému looku.

Krok 1: Připravte svou pleť

Než začnete s líčením, ujistěte se, že je vaše pleť čistá a hydratovaná. Pro tento krok vyzkoušejte dvoufázové hydratační sérum Bell Hypoallergenic Hydrating 2phase Serum. Nezapomeňte také na ochranu před sluncem. Hypoallergenic Vegan Lip Balm SPF25 nejenže ochrání vaše rty před slunečním zářením, ale také je hydratuje a připraví na další kroky.

Nyní je vaše pleť připravená pro nanesení make-upu. Bell Hypoallergenic Mat&Soft make-up sjednotí tón pleti a zakryje drobné nedokonalosti, aniž by ucpával póry nebo způsobil podráždění. Poté aplikujte Bell Hypoallergenic Longwear Hydrating Powder, který zafixuje make-up a zajistí dlouhotrvající matný efekt.

Návrh bez názvu (9)

 

Krok 2: Výrazné oči s tekutými očními stíny

Festivalové líčení si žádá výrazné a zářivé oči. Bell Hypoallergenic Liquid Eyeshadow je ideální volbou pro dosažení dlouhotrvajícího a intenzivního efektu. Tyto tekuté oční stíny se snadno aplikují a drží celý den bez rozmazávání. Zvolte barvu, která se hodí k vašemu outfitu, a naneste ji na celé víčko.

 Návrh bez názvu (7)

Krok 3: Definujte své oči tekutou linkou

Bez oční linky se neobejde žádný festivalový look. Pro završení očního líčení nesmí chybět Bell Hypoallergenic Liquid Eyeliner – ta pomyslná třešnička na dortu, která váš vzhled povýší na úplně novou úroveň. Tato tekutá linka vám umožní vytvořit precizní a výrazné linie, které dodají vašim očím hloubku a dramatický efekt. Navíc je vhodná i pro citlivé oči, takže se nemusíte obávat podráždění. S touto linkou budete mít jistotu, že váš pohled bude neodolatelný a nezapomenutelný.

 

Návrh bez názvu (5)

 

Krok 4: Dokonalé řasy s hypoalergenní řasenkou

Žádné festivalové líčení by nebylo kompletní bez výrazných a plných řas. Použijte hypoalergenní řasenku Bell Hypoallergenic Amazing Lash Mascara, která je šetrná k citlivým očím a poskytne vám dlouhotrvající objem a délku bez rozmazávání. Řasenka dokonale zvýrazní vaše oči a dodá jim intenzitu, která vydrží celý den i noc. S hypoalergenní řasenkou dosáhnete úžasného efektu, aniž byste museli obětovat pohodlí.

 

Návrh bez názvu (6)

 

Krok 5: Plné a zářivé rty

K dokonalosti chybí už jen krásně zvýrazněné rty. Použijte Hypoallergenic Stay On Water Lip Tint, který poskytuje intenzivní barvu a dlouhotrvající efekt. Tento tint je ideální pro celodenní nošení na festivalu, protože je odolný vůči vodě i potu. Rtům můžete ještě dodat objem a lesk s Bell Hypoallergenic Lip Plumper. Lesk na rty s unikátním, světlo odrážejícím složením, se zlatými třpytivými částečkami poskytuje nejen optické zvětšení rtů, ale také na festival žádoucí třpytivý efekt.

Návrh bez názvu (8)

 

Tip na závěr

Nezapomeňte si s sebou na festival vzít kompaktní zrcátko pro případné úpravy. S použitými hypoalergenními produkty budete nejen vypadat úžasně, ale také se budete cítit skvěle. Bell kosmetika totiž nabízí produkty vytvořené přímo pro citlivou pleť, které vydrží po celý den. Můžete si tak dopřát výrazné líčení bez obav o svou citlivou pokožku. Přejeme vám nezapomenutelný festivalový zážitek plný krásných momentů a skvělého líčení!

Blog