Registrujte se do věrnostního programu SANTINI+ ještě dnes a získejte extra slevu až 10% na vaše nákupy! 💙

Jak správně prát - Tipy s parfémy do prádla

Praní prádla má každý z nás v pravidelném harmonogramu domácích prací. I když se to může zdát jako jednoduchá činnost, tak i správné praní prádla vyžaduje určité znalosti a dovednosti. V tomto článku se dozvíme, jak správně prát a jak mít voňavé prádlo s použitím parfému do prádla.

 Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Návrh bez názvu

 

Příprava prádla před praním

Předtím, než začnete prát, je důležité prádlo správně připravit. Roztřiďte oblečení podle barev a materiálů. Bílé prádlo perte zvlášť, barevné zase podle intenzity barvy, aby nedošlo k nežádoucímu zabarvení. Rovněž zkontrolujte štítky na oblečení, které poskytují důležité informace o teplotě praní a typech pracích prostředků.

Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Návrh bez názvu (1)
Výběr pracích prostředků

Výběr správného pracího prostředku je klíčový. Na trhu je široká škála produktů, včetně gelů, prášků a kapslí. Vždy zvolte prostředek, který je vhodný pro typ prádla, které perete. Pro jemné prádlo se hodí speciální gely, zatímco pro silně znečištěné prádlo jsou lepší prášky. Pro svěží a voňavé prádlo použijte parfémy do prádla, které můžete použít na všechny typy a druhy prádla. Parfém do pračky dodá vašemu prádlu svěží a dlouhotrvající vůni. Nemusíte se ani bát použít parfém na prádlo do sušičky. Tyto parfémy jsou pro takové použití vhodné a prádlo bude nádherně vonět i po vysušení.  

Proč parfém do prádla?

Parfém do prádla poskytuje intenzivnější vůni než aviváž. Díky své koncentrované formě dokáže dodat vašemu prádlu silnou a příjemnou vůni, která vydrží i po několika dnech.  Navíc se používá v menším množství než aviváž, čímž šetří vaši peněženku.
U nás si můžete vybrat z několika vůní, z nichž můžete zvolit cenově výhodné 250 ml balení a nebo menší 50 ml balení na zkoušku. 

 

Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Návrh bez názvu (2)
Jak parfémy na prádlo správně používat? 

Použití v pračce: obsah víčka nalijte do přihrádky na aviváž a spusťte standardní prací program.

Použití v sušičce: obsah víčka nalijte na hadřík do sušičky a nechte absorbovat. Vložte k ostatnímu prádlu do sušičky. Spusťte standardní sušící cyklus.

Dlouhotrvající vůně prádla

Aby prádlo vonělo co nejdéle, je dobré kombinovat různé techniky. Použijte parfém do pračky, který následně doplňte třeba vonnými sáčky do skříně. Nezapomínejte také pravidelně čistit pračku, aby se v ní neusazovaly zbytky pracích prostředků a bakterie, které by mohly vůni prádla negativně ovlivnit.

Dodržováním těchto praktických tipů získáte čisté a voňavé prádlo, které vás bude těšit při každém nošení.



Blog