Registrujte se do věrnostního programu SANTINI+ ještě dnes a získejte extra slevu až 10% na vaše nákupy! 💙

Jaká je nejlepší vůně do bytu?

V naší nabídce naleznete širokou škálu vůní od jemných sladkých tónů, přes svěží až po pikantní kořeněné kombinace. Mezi nejoblíbenější se však řadí vůně levandulové, ovocné a květinové - především vůně rozkvetlého šeříku. A není divu! Pojďme si o těchto stálicích aroma našich domovů povědět více. 

Levandule je známá svými relaxačními vlastnostmi, které pomáhají snižovat stres a úzkost. Je ideální pro vytvoření klidného a harmonického prostředí. Je často používána v ložnicích díky svým schopnostem podporovat kvalitní spánek. Její jemná vůně totiž pomáhá usnadnit usínání a zlepšuje celkovou kvalitu spánku. Kromě příjemné vůně má levandule i praktický benefit v podobě odpuzování komárů a jiného hmyzu. Levandule je tedy oblíbená pro svou univerzálnost a schopnost navodit pocit pohody a klidu. Její přirozená vůně je jemná a nenápadná, což ji činí ideální volbou pro každou místnost v domě. V naší široké nabídce levandulových vůní si jistě vyberete.

Návrh bez názvu (24)Příjemná vůně osvěžovače Lavender napomáhá vytvořit prostředí vhodné k relaxaci a odpočinku.

Ovocné vůně, jako jsou citrusy, mango nebo broskve, mají povzbuzující účinky, které dodávají energii a zlepšují náladu. Ovocné aroma je ideální pro osvěžení vzduchu v bytě. Pomáhá neutralizovat nepříjemné pachy a vytváří svěží a čistou atmosféru. Zejména citrusy, jsou známé tím, že zlepšují koncentraci a zvyšují produktivitu, jsou tak ideální pro domácí kanceláře nebo studijní prostory. Ovocné vůně jsou oblíbené pro svou schopnost okamžitě povzbudit a osvěžit. Jsou perfektní pro ty, kteří chtějí do svého domova vnést trochu energie a vitality.

Návrh bez názvu (25)Aroma difuzér Areon s vůní manga se hodí všude tam, kde potřebujete osvěžit prostředí.

Šeřík má jemnou, sladkou vůni, která často vyvolává vzpomínky na jarní zahrady a přináší pocit klidu a nostalgie.  Šeříková vůně je ideální pro vytvoření romantické a intimní atmosféry v domově. Je jemná, přesto výrazná, a přináší do místnosti pocit elegance a šarmu. Je to také účinný bojovník proti nepříjemným pachům. Je oblíbený pro svou schopnost přinést do domova nádech přírody a romantiky a jeho jemné, příjemné aroma z něj činí perfektní volbu pro každodenní použití.

Návrh bez názvu (32)Vonná svíčka Santini s vůní šeříku dodá vašemu domovu příjemnou a klidnou atmosféru.

Pořád si nejste jisti výběrem vůně? Výběr té pravé vůně může být složitý, protože každý má jiné preference a vnímání vůní je velmi individuální. Abychom vám usnadnili rozhodování, nabízíme vzorky našich bytových vůní. Tímto způsobem si můžete vůně nejprve otestovat v pohodlí vašeho domova a zjistit, která z nich vám nejvíce vyhovuje. Naše vzorky vám umožní prozkoumat různé vůně a vybrat si tu, která nejlépe odpovídá vašim představám a potřebám. Nechte se unést světem vůní a najděte tu pravou pro váš domov!

4318

Tip na závěr

Pokud chcete vyzkoušet různé druhy vůní nebo hledáte dárek, doporučujeme naše zvýhodněné sety. Tyto sety obvykle obsahují kombinaci produktů, jako jsou aroma difuzér, vonné svíčky a osvěžovač vzduchu, což vám umožní provonět různé části domu podle aktuální nálady či příležitosti.

Vybrat tu správnou vůni do bytu může být zábavný a obohacující proces. Ať už preferujete difuzér, vonné svíčky nebo osvěžovač vzduchu, u nás určitě najdete to, co vám nejlépe vyhovuje.


Návrh bez názvu (27)Set osvěžovače vzduchu a luxusní svíčky ve zvýhodněné sadě. Váš domov bude vonět návykovou vůní Fumé Rubis a zároveň ušetříte. 

Blog