Registrujte se do věrnostního programu SANTINI+ ještě dnes a získejte extra slevu až 10% na vaše nákupy! 💙

Nejlepší přírodní kosmetika, kterou u nás můžete koupit

V dnešní době je stále oblíbenější kvalitní přírodní kosmetika, která je šetrná k pokožce a zároveň účinná. Pokud hledáte, co si pořídit, máme pro vás několik skvělých tipů z e-shopu e-santini.cz, které stojí za vyzkoušení.

Tělový balzám proti striím s colostrem

Se striemi se potýká většina populace. Sice neohrožují naše zdraví, ale jsou považovány za jeden z nejčastějších estetických problémů naší pokožky. Vyzkoušejte tento tělový balzám bohatý na vzácné přírodní oleje. A co jsou to vlastně strie? Jsou to jizvy vznikající při rychlém natahování kůže, například při těhotenství nebo rychlém přibírání na váze. Tento balzám obsahuje kolostrum, které podporuje regeneraci kožních buněk a zlepšuje pružnost pokožky, což pomáhá předcházet vzniku strií.

3

Jemný mycí intimní gel

Pro každodenní péči o intimní partie jednoznačně doporučujeme náš Jemný mycí intimní gel, který je šetrný k přirozenému pH a mikroflóře. Tento gel na intimní partie obsahuje přírodní extrakty, které zajišťují pocit svěžesti a čistoty po celý den. Pokud hledáte přírodní intimní sprchový gel, toto je skvělá volba. Je veganský, neobsahuje žádné parfémy ani barviva.

2

Přírodní regenerační zinkový krém

Zinkový krém je známý pro své hojivé účinky. Tento přírodní regenerační krém podporuje hojení drobných ranek, zklidňuje podráždění, pomáhá při opruzeninách a také je velmi vhodný pro léčbu akné. Díky přírodnímu složení je vhodný pro všechny typy pleti, včetně té citlivé a můžete jej aplikovat na tělo i obličej. Pokud hledáte účinný přírodní krém, tento zinkový je ideální volba.

1

Jemná dětská mycí pěna s aloe vera

Pro citlivou dětskou pokožku je důležité používat jemné a šetrné produkty a tak maminky časti rády dbají na to, aby byla jejich používaná kosmetika přírodní. Jemná dětská mycí pěna s aloe vera je navržena tak, aby byla maximálně šetrná. Obsahuje mnohé rostlinné extrakty a také šťávu z aloe vera, která má zklidňující a hydratační účinky, což pomáhá udržovat dětskou pokožku zdravou a hydratovanou. Naše mycí pěna s hravým designem je ideální pro každodenní použití a poskytuje kompletní péči o dětskou pokožku od 3 let.

4
Přírodní kosmetika nabízí šetrnou péči o pokožku bez syntetických přísad a chemikálií. U nás naleznete široký výběr přírodních produktů, která kombinují účinnost s šetrností k vaší pokožce. Objevte sílu přírodní kosmetiky a dopřejte své pokožce to nejlepší – vaše pleť vám poděkuje!

Blog