Registrujte se do věrnostního programu SANTINI+ ještě dnes a získejte extra slevu až 10% na vaše nákupy! 💙

Opalování: Klíč ke zdravé a krásné pokožce

Léto je tady a s ním i čas strávený na pláži, u bazénu nebo v přírodě. S prvními paprsky letního sluníčka přichází i touha po krásně opálené pokožce. Jenže takové slunění může naši pokožku i pořádně potrápit. Správná péče o pokožku během opalování je proto zásadní pro její zdraví i krásu. Opalování však nemusí hned znamenat poškození pokožky, pokud zvolíte správné produkty a postupy. Jak se správně opalovat a jaké produkty vám k tomu pomohou?

OPALOVÁNÍ (2)

Stylová péče

Chcete-li získat dokonalé opálení a zároveň chránit svou pokožku, naneste opalovací přípravek alespoň 20 minut před pobytem na slunci. Použijte dostatek opalovacího přípravku (asi dvě polévkové lžíce pro celé tělo) a aplikujte ho rovnoměrně na všechny odkryté části těla, včetně uší, krku, nártů a rtů. Opakujte každé dvě hodiny a po každém plavání či pocení. Sluneční paprsky bývají nejsilnější mezi 10:00 a 16:00 hodinou, v tu dobu se snažte pobývat spíše ve stínu, nebo jako dodatečnou ochranu před silnými slunečními paprsky dolaďte svůj letní look kloboukem a slunečními brýlemi.

 

Zvolte správný produkt

Správné opalování začíná přípravou pokožky. Důležitý je nejen výběr vhodného ochranného faktoru, ale i typ opalovacího produktu. Pro celodenní pobyt na sluníčku je ideální mléko na opalování nebo opalovací pěna. Mléko i pěna na opalování jsou lehké, snadno se nanáší a poskytují spolehlivou ochranu.

Opalovací mléko je oblíbenou stálicí mezi opalovacími produkty. Poskytuje účinnou ochranu proti UV záření, jeho lehká textura se snadno vstřebává a často bývá obohaceno o příjemnou vůni. Pokud i vy patříte mezi jeho příznivce, určitě si zamilujete Opalovací mléko s BIO arganovým olejem SPF 30 SUN VITAL, které díky obsahu arganového oleje chrání pokožku před vysoušením a urychluje její zhnědnutí.

Opalovací pěna SUN BRONZ SPF 50 s perleťovým efektem je ideální pro ochranu a rozjasnění vaší pokožky. Tato lehká pěna se snadno roztírá a zanechává pokožku jemnou a podporuje bronzové opálení pleti. Je perfektní volbou pro ty, kteří chtějí kombinovat vysokou ochranu před UV zářením s luxusní péčí o pleť.

OPALOVÁNÍ (5)

Zářivý lesk s opalovacími oleji

Široký výběr naleznete i mezi oblíbenými opalovacími oleji. Opalovací olej SUN BRONZ SPF 6 s třpytivým efektem - Piña Colada je ideální pro ty, kteří už mají základní opálení a chtějí zvýraznit bronzovou barvu své pokožky. Pro střední ochranu zvolte Opalovací olej SUN BRONZ SPF 20 - Maracuja. Opalovací oleje se snadno aplikují a zanechávají pokožku jemnou a hydratovanou.

Pro každý typ pleti a plánovanou dobu pobytu na sluníčku je vhodný jiný ochranný faktor. Například Suchý opalovací olej SUN BRONZ SPF 50 ve spreji je ideální pro citlivou pokožku a dlouhý pobyt na slunci. Tento olej na opalování nejen chrání, ale také intenzivně hydratuje a regeneruje pokožku.

OPALOVÁNÍ

 

Hity sezóny

Pokud hledáte produkt, který vaši pokožku nejen ochrání, ale i rozjasní, vyzkoušejte Rozjasňující opalovací máslo SUN BRONZ SPF 15 s třpytivým efektem - Maracuja. Toto máslo na opalování navíc obsahuje směs třpytivých pigmentů, které dodají vaší pokožce zářivý vzhled. Díky obsahu maracuji je pokožka navíc krásně voňavá. 

 

OPALOVÁNÍ (1)

 

Žhavou novinkou mezi opalovacími produkty jsou pro tuto sezónu opalovací vody. Pro rychlou a snadnou aplikaci je tu Opalovací voda SUN BRONZ s třpytivým efektem - Chocolate nabízí rychlou a snadnou aplikaci. Tento produkt je ideální pro ty, kteří chtějí dodat své pokožce jemný lesk. Osvěžující hydratační voda posiluje přirozený proces zhnědnutí kůže a zároveň dodává pleti živý a sjednocený vzhled díky směsi pigmentů s třpytivým efektem. Voda se rychle vstřebává a nezanechává mastný film.

Hydratace je klíčová

Po opalování je důležité pokožku hydratovat a regenerovat. Ideální volbou je Mléko po opalování SUN BRONZ s kyselinou hyaluronovou, které hluboce hydratuje a zklidňuje pokožku. Pro extra osvěžení vyzkoušejte Gel po opalování SUN BRONZ s Aloe vera, který pokožku příjemně chladí a regeneruje. Nezapomeňte také pít dostatek vody, aby byla vaše pokožka hydratovaná i zevnitř.

 

OPALOVÁNÍ (4)

 

Správná péče o pokožku během léta je klíčem k jejímu zdraví i kráse. Výběr správných produktů vám pomůže dosáhnout krásného opálení bez rizika poškození pokožky. Vyzkoušejte naše opalovací produkty a užijte si léto naplno!

Blog