Registrujte se do věrnostního programu SANTINI+ ještě dnes a získejte extra slevu až 10% na vaše nákupy! 💙

Už znáte naše zvýhodněné sety?

Zvýhodněné sety, to je skvělá příležitost, jak nakoupit výhodně vaše oblíbené produkty 

Hledáte způsob, jak si dopřát luxusní parfémy, kvalitní kosmetiku nebo vůně do bytu za skvělou cenu? Chcete si zpříjemnit cestování v autě krásnou vůní a nebo toužíte po dlouhotrvající vůni prádlo? Pak jsou zvýhodněné sety tou pravou volbou pro vás!

V naší nabídce najdete širokou škálu akčních setů, které jsou speciálně sestaveny tak, aby vám poskytly to nejlepší z našich produktů za výhodnou cenu. Díky těmto zvýhodněným setům můžete nejen ušetřit, ale také si dopřát kvalitní péči od hlavy až k patě nebo si do zásoby nakoupit úžasné vůně do bytu či auta.


Proč si vybrat zvýhodněné sety?

Naše
zvýhodněné sety jsou perfektním způsobem, jak vyzkoušet různé produkty z naší nabídky, ať už jde o parfémy, kosmetiku, vůně do bytu, vůně do auta nebo dokonce parfémy do prádla. Spojujeme to nejlepší z našich produktů do jednoho setu, abyste měli vše na jednom místě a za skvělou cenu.

  • Parfémy: Přinášíme vám výběr z těch nejkrásnějších vůní, které podtrhnou vaši osobnost a dodají vám sebevědomí. Můžete vybírat z našich miniparfémů nebo parfémových vod.
  • Kosmetika: V této kategorii najdete dětskou kosmetiku, dekorativní kosmetiku nebo přírodní produkty, které jemně pečují o vaši pokožku. Tyto sety si prostě zamilujete.
  • Parfémy do prádla: Intenzivní vůně, které provoní vaše oblečení a udrží ho svěží po celý den. V nabídce máme 4 druhy vůní a 2 velikosti balení.
  • Vůně do bytu: Proměňte svůj domov v oázu klidu a pohody díky vůním, které naplní každou místnost příjemnou atmosférou. Ve zvýhodněných setech najdete osvěžovače vzduchu, difuzéry nebo svíčky.
  • Vůně do auta: Vaše cesty budou ještě příjemnější s našimi elegantními vůněmi do auta, které provoní každý kilometr.

Ušetřete s našimi akčními sety

Nabízíme různé kombinace produktů, abyste si mohli vybrat to, co vám nejvíce vyhovuje. Ať už hledáte voňavou inspiraci pro sebe nebo originální dárek pro své blízké, naše akční sety jsou tou pravou volbou. Díky těmto zvýhodněným setům nejen ušetříte, ale také získáte produkty, které jsou pečlivě vybrány tak, aby se navzájem skvěle doplňovaly. 


Vyberte si ten pravý zvýhodněný set pro sebe

Podívejte se na naši nabídku zvýhodněných setů na našem e-shopu a dopřejte si luxus, který si zasloužíte! Akční sety pravidelně aktualizujeme, takže vždy najdete něco nového, co vás potěší. Prohlédněte si naši aktuální nabídku zvýhodněných setů zde a objevte dokonalou kombinaci produktů, kterou zrovna potřebujete.

 

   Prozkoumat zvýhodněné sety   

Blog